Mad muffins med Græsrod ost fra Øllingegaard

Ca. 12 Stk.

Ingredienser

300 g. Kogte sød kartofler, alm. Kartofler kan bruges.


2 små porre, fintsnittet


100 g. Græsrod ost fra Øllingegaard små tern


200 g. Mel


1 tsk. Bagepulver


1 tsk. Urtesalt


0,5 dl. God olie


2 dl. Mælk fra Øllingegaard


2 stk. æg


Lidt Peber


3 Kvist Frisk timian

Kartofler skæres i små tern.
Porre renses og snittes fint.
Græsrod osten skæres i små tern.
Timian skylles og hakkes fint.
Mel, bagepulver, urtesalt og peber blandes.
Olie, mælk og æg piskes i melblandingen til det er en jævn dej uden klumper.
Ost, porre og kartofler vendes i i dejen.

Dejen fyldes i smurte ramakiner eller muffinforme og bages i ca. 15 min. Ved 185˚ C til det er gyldne.

Serveres lune med en god salat, kan også nydes kolde i madpakken.