Mad muffins med Græsrod ost fra Øllingegaard
Ca. 12 Stk.
Ingredienser
300 g. Kogte sød kartofler, alm. Kartofler kan bruges.
2 små porre, fintsnittet
100 g. Græsrod ost fra Øllingegaard små tern
200 g. Mel
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Urtesalt
0,5 dl. God olie
2 dl. Mælk fra Øllingegaard
2 stk. æg
Lidt Peber
3 Kvist Frisk timian
Kartofler skæres i små tern.
Porre renses og snittes fint.
Græsrod osten skæres i små tern.
Timian skylles og hakkes fint.
Mel, bagepulver, urtesalt og peber blandes.
Olie, mælk og æg piskes i melblandingen til det er en jævn dej uden klumper.
Ost, porre og kartofler vendes i i dejen.
Dejen fyldes i smurte ramakiner eller muffinforme og bages i ca. 15 min. Ved 185˚ C til det er gyldne.
Serveres lune med en god salat, kan også nydes kolde i madpakken.